PriscillaVisserFoundation
Leon Rombouts zaalvoetbal tournooi 27-11-2010
PVF in Kaatsheuvel-Zaalvoetbal tournooi
 
Op uitnodiging van ADS zijn wij afgelopen zaterdag naar Kaatsheuvel gereisd om deel te nemen aan een vrienschappelijk zaalvoetbal toernooi. Bij diit evenement dat elk jaar wordt gehouden in de sportcomplex De Werf in Kaatsheuvel, komen nabestaanden van zinloos geweld bij elkaar en OVF is inmiddels opgenomen als een onderdeel van zinloos geweld in het verkeer.
Dit is de manier die wij kiezen om ons verdriet te verwerken; door momenten van samen zijn, door het leven te “vieren”…
nu op een sportieve manier. En door te strijden voor betere wetten en behandeling van nabestaanden.
 
Roy heeft mensen gevraagd om deel te nemen in onze ploeg. Binnen 5 weken is alles geregeld. T-shirts met Priscilla Visser foundation opdruk erop. Wij krijgen de opdruk nog gesponsord door…
Helaas zijn was van oefenen niet van gekomen, iedere deelnemer had het druk met andere verplichtingen.
 
Maar Iedereen had zich zo ingezet tijdens hetdiuel met vele profs. En met trots melden wij de 2-1 overwinning bij de eertse wedstrijd!Petje af , jongens.
 
En dat jullie erge sprierpijn moeten krijgen erna ervaren wij als een liefde volle gebaar naar ons, maar vooral voor Priscilla! Thanks a lot allemaal!!
 
De wedstrijddag werd door Fred Teewen geopend. Hij sprak bemoedigende woorden en zijn bewonderen op de manier waarop nabestaanden van geweld.
 
Wij hopen dat meer nabestaanden elkaar durven te ontmoeten. Onmdaks dat er veel emoties boven komen , het is ook genezend.
Kom dan bij de volgende lotgenoten bijeenkomst in maart 2011 in het midden van het land. U mag er ook zijn!
 
PriscillaVisserFoundation Team
Leon Rombouts Zaalvoetbal Tournooi 27-11-2010
PriscillaVisserFoundation Tam