Het Memorie Beren-engeltje

Heel schattig en genezend vind ik deze berenengeltje. Voor het materiaal heb ik een trui van Priscilla gebruikt. Ik heb voor de kleur wit gekozen, kleur van reinheid en puurheid.

Het was best emotioneel toen ik de trui in mijn handen kreeg. Dikke bittere tranen kwamen over mijn wangen. Het verwerken van de trui die nog naar mijn dochter rook was iets speciaals, het was of ik even bezig was met haar. Een diepe contact bij elke steek die ik maakte.

Dit Berenengeltje geef ik aan mijn andere dochter Alyssia. Dan heeft ze haar grote zus dichtbij haar. Een symbool van een onverbrekelijke zusterliefde, die duurt voor eeuwig.

Je kan deze speciale knuffelengeltje voor je zelf maken, maar je kan hem ook weggeven aan je andere kind(deren) of aan een vriendin als gebaar van liefdevolle vertroosting en aandacht. Om bij bijzondere dagen kado te geven, voor bijvoorbeeld als herinnering bij de geboorte- of sterfdag van hun dierbare(n).

Een geschenk uit het hart!

Bij mijn beren-engeltje heb ik de ogen gemaakt van blauwe parels uit Priscilla’s ketting, die ze voor Sinterklaas 3 jaar geleden kreeg van mijn schoonmoeder. Maar je kan net zoveel items verwerken als je maar wenst.

Workshop: Beren-engeltje maken

Zou je ook zo’n beren-engeltje willen maken? Wij organiseren workshops “Liefdevolle geschenken voor onze dierbare”. In deze workshop kunt u samen met lotgenoten dit beren-engeltje maken. De workshop duurt 1,5 uur en er is daarna gelegenheid om na te praten. Het wordt in Houten of Tiel gehouden (afhankelijk van de deelname). De kosten zijn EUR 27,50 p.p. (inclusief benodigde materiaal, welkomsdrankje, koffie/thee ) Zelf meenemen iets van uw overleden kind/dierbare; te denken aan : een stuk kleding, handdoek, kralen/parels/ linten, veters, sokken, haarband etc.

Aanmelden via mail: info@priscillavisserfoundation.com ondervermelding van “workshop engel”

U kunt deze beren-engel ook bestellen.

Ik zal de elementen van uw dierbare(n) verwerken in deze unieke “Close to Your Heart” beeren-engeltje. De grootte van dit engeltje is ong. 20 cm. Het kan door heel Nederland worden verzonden. Levertijd +/- 2 weken.
Kosten: EUR 35 ,- incl. verzendkosten
Code P2009BE, bestellen kunt u via e-mail ondervermelding van de code.