Boek

 

Het dagboek van Tess in boek vorm getiteld “Het jaar van de engel” is verkrijgbaar via deze site! Een openhartig geschreven dagboek van een moeder die plotseling geconfronteerd wordt door de abrupte dood van haar tweeëntwintig jarige dochter als gevolg van een verkeersmisdrijf.

Zij beschrijft in dit boek haar zoektocht naar antwoorden op de vraag over de zin van haar leven na dit heftige gebeurtenis. Zij beschrijft met hart en ziel de mysteriën rondom de eeuwigheid en de plaatst van de mens in dit geheel. Een diepzinnig en aangrijpend verhaal vol spirituele hoogte punten, die een andere kijk op het leven en dood weergeeft. Zij geeft eerlijk haar mening hoe zij de reacties van haar omgeving ervaren heeft in de verdrietigste dagen van haar leven.

Tess Visser laat ons zonder reserve rechtstreeks in haar zielenleven kijken. Zij neemt ons mee in haar visioenen over het leven hierna om anderen te laten meebeleven hoe zij de zingeving van haar leven weer vindt.

Dit boek is in zijn geheel in het beheer van de stichting. De opbrengst zal ten goede komen voor lotgenotenactiviteiten die vanaf maart 2010 plaats zullen vinden. U leest de exacte data later dit jaar.

U kunt het boek bestellen door EUR 13,50 + EUR 3,50 (verzendkosten) over te maken naar 15.15.57.756 t.n.v. Priscilla Visser foundation o.v.m. dagboek. Voor vragen kunt u ons mailen via info@priscillavisserfoundation.com

Titel: Het jaar van de engel
ISBN9789090248813