Voetbal Team Priscilla Visser Foundation op 29-10-2010

PriscillaVisserFoundation Team

 

PVF in Kaatsheuvel-Zaalvoetbal tournooi
 
Op uitnodiging van ADS zijn wij afgelopen zaterdag naar Kaatsheuvel gereisd om deel te nemen aan een vriendschappelijk zaalvoetbal toernooi. Bij dit evenement dat elk jaar wordt gehouden in de sportcomplex De Werf in Kaatsheuvel, komen nabestaande van zinloos geweld bij elkaar en PVF is inmiddels opgenomen als een onderdeel van zinloos geweld in het verkeer.
Dit is de manier die wij kiezen om ons verdriet te verwerken; door momenten van samen zijn, door het leven te “vieren”…
nu op een sportieve manier. En door te strijden voor betere wetten en behandeling van nabestaanden.
 
Roy heeft mensen gevraagd om deel te nemen in onze ploeg. Binnen 5 weken is alles geregeld. T-shirts met Priscilla Visser foundation opdruk erop. Wij krijgen de opdruk nog gesponsord door…
Helaas zijn was van oefenen niet van gekomen, iedere deelnemer had het druk met andere verplichtingen.
 
Maar Iedereen had zich zo ingezet tijdens hetduel met vele profs. En met trots melden wij de 2-1 overwinning bij de eerste wedstrijd!Petje af , jongens.
 
En dat jullie erge spierpijn moeten krijgen erna ervaren wij als een liefde volle gebaar naar ons, maar vooral voor Priscilla! Thanks a lot allemaal!!
 
De wedstrijddag werd door Fred Teewen geopend. Hij sprak bemoedigende woorden en zijn bewonderen op de manier waarop nabestaanden van geweld.
 
Wij hopen dat meer nabestaanden elkaar durven te ontmoeten. Ondanks dat er veel emoties boven komen , het is ook genezend.
Kom dan bij de volgende lotgenoten bijeenkomst in maart 2011 in het midden van het land. U mag er ook zijn!


 

PVF op bezoek bij ADS in Kaatsheuvel

U bent ook welkom!

Zaterdag 27 november a.s. gaat een team van PVF naar Kaatsheuvel om vriendschappelijk te gaan zaalvoetballen.

ADS is een vereniging voor nabestaanden van levensdelicten. Nabestaanden van verkeersdelicten kunnen zich hier voegen om in hun verdriet te delen en om steun te krijgen op juridisch gebied.

Martin Roos, de oprichter van ADS heeft 9 jaar geleden de vereniging opgericht nadat zijn zoon Alan in Den Haag is vermoord door onbekenden. Het motief is tot heden onbekend.

ADS is een vereniging met een open ‘karakter’ en iedereen is daar welkom. Dus bent u zelf een nabestaande van een verkeersdelict, kom dan 27 november van 12.00 uur tot 16.00 uur naar:

Sporthal De Werft
Huygenstraat 73
5171 EP Kaatsheuvel

Daar zal PVG een infotafel hebben voor belangstellenden.
Vooral lotgenoten uit Brabant zijn van harte welkom!
Info: 06-4701177